Με αφορμή το Αντάμωμα των απανταχού Αηδημητρινών, στο ορεινό χωριό του Αγίου Δημητρίου, ανάμεσα στον Όλυμπο και στα Πιέρια, θα πραγματοποιηθεί με αφορμή το καθιερωμένο αντάμωμα των Αηδημητρινών και την ποδηλατοβόλτα, η 1η Πανελλήνια Συνάντηση ποδηλατών.

Σεβόμενοι το παρελθόν και χαράζοντας το μέλλον οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας, προσκαλούν όλο κόσμο να συμμετάσχει, τόσο στο αντάμωμα που θα διεξαχθεί από τις 18 έως και τις 20 Ιουλίου, όσο και στα παράλληλα δρώμενα που φέτος το πλαισιώνουν, στο επίκεντρο των οποίων αναμφισβήτητα βρίσκεται η διοργάνωση της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποδηλατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποδηλάτες από όλη της Ελλάδα αναμένεται να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στην 1η Πανελλήνια αυτή συνάντηση που θα προηγηθεί του Ανταμώματος και θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Ιουλίου αντίστοιχα, παράλληλα με τη διοργάνωση πρωτότυπων εκδηλώσεων, όπως: εντουροβόλτα, ιππασία και καλοκαιρινό παζάρι χειροποίητων δημιουργιών. Το μοναδικό, απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο του Αγίου Δημητρίου ( http://www.goutzikas.20m.com/Agiossimera.htm ), τόπος με πλούσια ιστορία και παράδοση, καθώς και η άρτια υποδομή διαμονής και εστίασης συντελούν ώστε όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του ανταμώματος να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές. Το γήπεδο του χωριού για ελεύθερο camping αλλά και ξενοδοχεία σε προσιτές τιμές περιμένουν τους επισκέπτες για τη διαμονή τους.

Ακόμη, θα υπάρχουν πολλές μουσικές και μη εκδηλώσεις στην πλατεία και τα νυχτερινά μαγαζιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enallaktikos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης