Ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους προγραμματίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Χερσονήσου, το Σάββατο 24 Ιουνίου και ώρα 17:30, στην παραλιακή οδό Σταλίδας–Μαλίων της Δ.Ε. Μαλίων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της ευρωπαϊκής εβδομάδας ενέργειας Sustainable Energy Week 19-25 Ιουνίου 2017.

Με αφετηρία το πάρκινγκ του Δήμου, οι ποδηλάτες θα διασχίσουν όλη την παραλιακή οδό Σταλίδας-Μαλίων μέχρι το ύψος του Μινωικού ανακτόρου Μαλίων και θα καταλήξουν στο σημείο εκκίνησης το οποίο θα είναι και το σημείο τερματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση, με τίτλο «Coastal Bike Ride in Hersonissos Municipality» έχει αναρτηθεί και στο επίσημο site της Ευρωπαϊκής Ένωσης EUSEW, όπου μέσω του link http://eusew.eu/energy-days/coastal-bike-ride-hersonissos μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Σκοπός της δράσης είναι η μύηση σε εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς, λιγότερο ρυπογόνους, η ενίσχυση της καθημερινής χρήσης οικολογικών μεταφορικών μέσων με συνεπακόλουθο τη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και η διάχυση του μηνύματος ότι ο Δήμος Χερσονήσου αποτελεί φιλικό δήμο για τα ποδήλατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης