H Viksi, όπως χιλιάδες αλεπούδες, γεννήθηκε σε μια φάρμα γούνας, όπου και θα τελείωνε η σύντομη και δυστυχισμένη ζωή της, που τη ζούσε περιορισμένη σε ένα μικρό κλουβί.

Ζούσε φυλακισμένη πίσω από συρματόπλεγμα και τα άκρα της ήταν αδύναμα από την έλλειψη άσκησης, καθώς οι συνθήκες διαβίωσής της περιόριζαν την κίνησή της και τις σωματικές της δραστηριότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύντομη ζωή της είχε φτάσει σχεδόν στο τέλος της. Θα την σκότωναν με ηλεκτροσόκ και θα την έγδερναν για να πάρουν τη γούνα της. Η Viksi ίσως τυλιγόταν ως φουλάρι γύρω από το λαιμό κάποιας πλούσιας κυρίας ή θα γινόταν διακοσμητική τρέσα σε κάποια ζακέτα ή άλλο ρούχο.

Ευτυχώς τίποτε από τα παραπάνω δεν έγινε! Η Viksi ήταν μια από τις λίγες αλεπουδίτσες που διασώθηκαν από την τραγική τύχη τους και ζει ευτυχισμένη σ’ ένα σπίτι που τη λατρεύουν!

Η Viksi έχει γίνει μια πραγματική διασημότητα, κάνοντας χιλιάδες ανθρώπους να σκεφτούν ότι ένα τέτοιο τρυφερό, ευφυές και γλυκό πλάσμα θα μπορούσε να είχε γίνει ακόμη ένα γούνινο παλτό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To κείμενο και οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Facebook  από τη χρήστη Vicky Velaora η οποία επικαλείται ως πηγή το Pawfect Nation-South Africa

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης