Ο Steve βρέθηκε τυχαία σε ερημική περιοχή στο βουνό Καλιακούδα, στην Ευρυτανία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τον είχαν εγκαταλείψει κυνηγοί πριν από πολλές μέρες στη χιονισμένη πλαγιά και έκτοτε παρέμενε εκεί παγωμένος, νηστικός και ταλαίπωρος, χωρίς ελπίδα.

Όταν τον βρήκαμε, περπατούσε με δυσκολία και τα κόκαλά του προεξείχαν οδυνηρά από το δέρμα του. Μας εμπιστεύτηκε αμέσως και με το που μπήκε στο αυτοκίνητο αποκοιμήθηκε αποκαμωμένος για ώρες, ενώ στη διάρκεια της διαδρομής ήταν απόλυτα ήσυχος και υπάκουος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σπίτι αρχικά έτρωγε απίστευτες ποσότητες φαγητού, κοιμόταν κουλουριασμένος σε μια ζεστή γωνιά, ενώ είναι πάντα φιλικός με παιδιά και μεγάλους, καθώς και με όλα τα σκυλιά, ακόμα και με γατιά.
Είναι μικρός σε ηλικία (2 ετών), περίπου 24 κιλά (αλλά πρέπει να πάρει βάρος), αρκετά ψηλός και μεσαίος σε μέγεθος (64 εκ. ύψος, 70 εκ. μήκος) και ξέρει να περπατάει με το λουράκι του.

Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν διροφιλάρια, μια ασθένεια που συναντάται σε πολλά κυνηγόσκυλα, όμως η θεραπεία του κοντεύει να ολοκληρωθεί και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.
 
Ο Steve εξελίσσεται σε έναν ιδανικό σκύλο. Κοινωνικός, φιλικός με όλους τους ανθρώπους και τα ζώα, ευδιάθετος και πάντα έτοιμος για παιχνίδια, βόλτες και τρέξιμο. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (μόνο 2 μήνες), κατάφερε να μεταμορφωθεί από ένα σκελετωμένο και αδύναμο πλάσμα σε ένα ενεργητικό και δραστήριο ζώο, που αναζητά την ανθρώπινη συντροφιά και εκτιμά τα χάδια και την προσοχή. Είμαστε πια εντελώς αισιόδοξοι ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα.

Ο Steve είναι ένας σκύλος με προσωπικότητα, ιδιαίτερα ευφυής και εύκολος στην εκπαίδευση, ενεργητικός αλλά και ήρεμος στο σπίτι και πιστός στους ανθρώπους. Ψάχνουμε την ιδανική οικογένεια, που θα θελήσει να τον αγκαλιάσει με αγάπη, να τον κάνει μέλος της, και το σίγουρο είναι ότι θα ανταμειφθεί γενναιόδωρα με την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα δοθεί στειρωμένος ή με την υποχρέωση στείρωσης, εμβολιασμένος, με βιβλιάριο υγείας και συμβόλαιο υιοθεσίας σε οικογένεια στην περιοχή της Αττικής και ΟΧΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟ.

Chip: 276094180111790
Επικοινωνία: elelambiri@gmail.com & 6973 537552

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης