Πρέπει να γεννήθηκα στον δρόμο πέρυσι την άνοιξη (Μάιος 2011). Το σίγουρο είναι ότι, όταν ήμουν ενός μηνός ή κάτι τέτοιο, κάποιος με άφησε σε μια αυλή όπου φιλοξενούνταν και άλλα μεγαλύτερα σκυλάκια. Στην αρχή δεν με πολυσυμπαθούσαν, αλλά τελικά τα κατάφερα και με δέχθηκαν στην οικογένεια.

Πέρασα δύσκολα, γιατί δεν υπήρχε άνθρωπος να μας φροντίζει καθημερινά και να τα μαλώνει, οπότε αναγκαστικά τα έκανα όλα μόνη μου. Έτσι έμαθα όμως πολλά για τα σκυλιά και προσαρμόζομαι άνετα σε κάθε σκυλοκατάσταση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανθρώπους είμαι επιφυλακτική στην αρχή, αλλά τρυφερή κι εκδηλωτική στη συνέχεια. Με φοβίζουν ακόμα κάποια πραγματάκια στην πόλη, αλλά το παλεύω. Απ’ ό,τι λένε, παρότι λίγο ζωηρούλα, είμαι υπάκουη και μαθαίνω πολύ γρήγορα.

Προς το παρόν, φιλοξενούμαι σε διαμέρισμα στην Αθήνα μαζί με άλλα σκυλάκια. Ονειρεύομαι όμως τη δική μου οικογένεια! Τώρα είμαι ενός έτους, περίπου 22 κιλά, στειρωμένη, με τα εμβόλιά μου και αριθμό μικροτσίπ 276094180071012. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 6983097435 ή στο email:katerinasspathi@gmail.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης