Ίσως, δυο μάτια και μια κουνιστή ουρά να σας κλέψουν την καρδιά και να γίνουν μέλος της δική σας!

Στον Πολυχώρο VAULT Theatre Plus, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar η «Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα».

Η «Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα» είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προαγωγή της ευαισθησίας για τα αδέσποτα. Η «Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα» έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους κατά τη διάρκεια του Bazaar. Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί το διήμερο η παράσταση «Μάρτυς μου ο θεός» (βραβείο Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014) του Μάκη Τσίτα, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη, με τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη στον ρόλο του Χρυσοβαλάντη. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες της ομάδας της «Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα». 

Οι θεατές των παραστάσεων του VAULT μπορούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη να φέρνουν τροφές, φάρμακα και είδη ανάγκης για τα αδέσποτα, τα οποία οι υπεύθυνοι του Πολυχώρου θα συγκεντρώσουν και θα τα δώσουν στα μέλη της ομάδας για να τα διαθέσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Πολυχώρος VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0356472, 694 9534889
E-mail: Vaultvotanikos@gmail.com
http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1?ref=hl

—————
H «Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα» αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τα ζώα και θέλουν να τους προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Με τις ενέργειές τους έχουν ως βασική επιδίωξη να συμβάλλουν στην αλλαγή της νοοτροπίας του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εθελοντές και αναλαμβάνει περιστατικά αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων, που χρήζουν περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής αγωγής, από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι εθελοντές της ομάδας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ανθρώπων που στηρίζουν το έργο τους, αποκτούν ειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης, παροχής πρώτων βοηθειών και τελικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των «υιοθεσιών» των αδέσποτων ζώων.

H «Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα» είναι ένα εγκεκριμένο, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ενισχύεται οικονομικά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών και μέσω χορηγιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης