Δόθηκε με επιτυχία η Συνέντευξη Τύπου -Συνάντηση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας  στο κτίριο του ΕΑΤ ΕΣΑ (κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων πάρκο Ελευθερίας ,στάση Μεγάρου Μουσικής) μεσούσης της έκθεσης του προγράμματος exploding του κοσμήτορα της Σχολής Καλών Τεχνών καθηγητή Ξενη Σαχίνη.

Για πρώτη φορά τέθηκε με τόσο επίσημο τρόπο από φορέα το θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης της έννοιας του Ζώου, ως πλήρως συναισθανόμενο έμβιο και όχι ως αντικείμενο καθώς και το θέμα της μη καθήλωσης των ζώων συντροφιάς και το ειδικότερο θέμα των “βαρελό-σκυλων ” .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, εκτός του κόσμου, και κορυφαίοι παράγοντες της πολιτικής, πνευματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.

Η Ομοσπονδία σύντομα θα θέσει σε διαδικτυακή κυκλοφορία το επίσημο κείμενο που θα φέρει την υπογραφή του Καθηγητή και Ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου με στόχο την συλλογή 100.000 υπογραφών για τα δύο ανωτέρω θέματα και μέσα στον επόμενο μήνα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που διεξάγεται μέσω δημοσκοπικής εταιρίας , για τις επιπτώσεις στο τουριστικό μας προϊόν από την κάκιστη συμπεριφορά, που σαν Έλληνες και Ευρωπαίοι επιφυλάσσουμε στα ζώα μας.

Τελικοί αποδέκτες της έρευνας θα είναι αφενός η Ελληνική Κυβέρνηση και αφετέρου οι Επιτροπές Περιβάλλοντος και Ευζωίας των Ζώων της Ε.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης