Την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα κήρυξε επίσημα το Σαββατοκύριακο, από το Ναύπλιο, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέας Βουδούρης.

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε διευρυμένη σύνθεση, όπου παρόντες ήταν ο κ. Βουδούρης και υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ο βουλευτής Αργολίδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Κοδέλας, όπου διαπιστώθηκε πως κοινός τόπος είναι «η ανατροπή του συστήματος Τατούλη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημάνθηκε, η Πελοπόννησος πρέπει να γυρίσει σελίδα, «για να τερματιστεί η πιο ακραία μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα, με κύριους στόχους, δημοκρατία και απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο διοίκησης της Περιφέρειας», ενώ τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει «παραγωγική ανασυγκρότηση προς όφελος των πολιτών, των τοπικών κοινωνιών και όχι των ημετέρων», «τερματισμός των όποιων σχεδίων για αποικιακού τύπου Ειδικές Οικονομικές Ζώνες» και «διερεύνηση όλων των σκοτεινών πλευρών της διαχείρισης της διοίκησης Τατούλη σε απορρίμματα, δημόσια έργα κ.ά».

Ο Οδυσσέας Βουδούρης επισκέφθηκε τον σύλλογο «Πύλη Πολιτισμού» στο Ναύπλιο, όπου συναντήθηκε με μέλη του συλλόγου, με τα οποία αντήλλαξε απόψεις για την ενθάρρυνση του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Άργος είχε συνάντηση με στελέχη της οργάνωσης βάσης και τον βουλευτή Δημήτρη Κοδέλα, κατά τη διάρκεια της οποίας εξειδικεύτηκαν τα προβλήματα της περιοχής και συζήτησαν προτάσεις αντιμετώπισής τους.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Βουδούρης βρέθηκε στη Σπάρτη και συμμετείχε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης