Στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας, με την ευκαιρία διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών-γυναικών βρέθηκε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο της πόλης Κώστα Πελετίδη.

Ο κ. Κουτσούμπας συνεχάρη τους αθλητές, τις οικογένειες που τους στηρίζουν, προπονητές, σωματεία και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία, αλλά ζήτησε να υπάρξει μεγαλύτερη χρηματοδότηση από το κράτος σε υποδομές και προσωπικό, αλλά και τη συντήρηση του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Τέλος ζήτησε να διατεθούν χρήματα και για το στίβο, αφού είναι η βάση όλων των αθλημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δήλωση του κ. Κουτσούμπα: «Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες. Καλή δύναμη σε αυτούς, στα σωματεία στους προπονητές και στις οικογένειές τους που στηρίζουν αυτά τα παιδιά, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και μάλιστα υπό δύσκολες συνθήκες, με εξαντλητικά ωράρια και βεβαίως χωρίς χρηματοδότηση. Απαιτείται άμεση χρηματοδότηση από το κράτος σε υποδομές και σε προσωπικό για να μπορέσουν να διεκδικήσουν επιτυχίες και να λαμπρύνουν με την προσπάθειά τους την Ελλάδα, τη χώρα μας, το λαό μας. Και φυσικά πρέπει να πούμε μια κουβέντα για το πανέμορφο Παμπελοποννησιακό στάδιο, εδώ που διεξάγονται σήμερα οι αγώνες, το οποίο με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του Δήμου της Πάτρας προσπαθούν να το συντηρήσουν χωρίς ουσιαστικά χρηματοδότηση από το κράτος. Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες, το ΚΚΕ συμπαραστέκεται σε αυτή την πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο στίβος είναι η βάση όλων των αθλημάτων και πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, αλλά χρειάζονται και χρήματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης