Ως «πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου και της κ. Κατσέλη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, τις ανακοινώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το οικονομικό του πρόγραμμα.

«Ακούσαμε, σήμερα, από το ΣΥΡΙΖΑ πως θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την Ευρώπη και το ευρώ, πως θα μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες, πως θα καταρρεύσουν ή θα φύγουν από τη χώρα και οι τελευταίες επιχειρήσεις, πως θα χαθεί κάθε ελπίδα των ανέργων για δουλειά, πως θα φορολογηθούν ακόμη πιο βαριά η μεσαία τάξη, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, πως θα αποδυναμωθεί ακόμη πιο πολύ η Ελληνική Ναυτιλία, πως θα πάρει ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση, πως θα γιγαντωθεί το σπάταλο κράτος» υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά ότι μόνη ελπίδα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι το σχέδιο των 10+8 μέτρων, που κατέθεσε, χθες, ο Αντώνης Σαμαράς, για την ανάταξη της οικονομίας και την ανακούφιση της κοινωνίας, μέσα στο ευρώ» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: ΣΥΡΙΖΑ ή μνημόνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης