«Εμείς δεν μιλάμε για απολύσεις επειδή πιστεύουμε πως το πρόβλημα είναι ο ανορθολογισμός στην κατανομή του προσωπικού στο δημόσιο τομέα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «6 με 10». Όπως υποστήριξε «αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα του ελληνικού κράτους. Γι΄ αυτό λέω χωρίς περιστροφές πως η εμμονή το να ψάχνουμε διαρκώς να απολύσουμε, ουσιαστικά έχει οδηγήσει σε ένα κράτος το οποίο είναι χειρότερο και όχι καλύτερο».

Αναφορικά με την πορεία του ΠΑΣΟΚ και το ρόλο που διαδραματίζει ο κ. Κουκουλόπουλος δήλωσε ότι «Το ΠΑΣΟΚ ούτε ξεθώριασε, ούτε είναι βαθύ ή ρηχό. Είναι αυτό που κράτησε τη χώρα όρθια. Θα συνεχίσει να το κάνει καθώς η έξοδος από το Μνημόνιο είναι οικονομικός πόλεμος, δεν είναι εκδρομή με σακίδιο στην πλάτη. Όσο αντέχει το ΠΑΣΟΚ, η χώρα θα είναι όρθια. Και το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει όρθιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, για τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. ο κ. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε ότι «είναι ξεκάθαρο πως με τη Νέα Δημοκρατία ανήκουμε σε άλλους κόσμους, έχουμε άλλες αντιλήψεις, αλλά συνεργαζόμαστε για το καλό της πατρίδας».

Εστιάζοντας στην καταπολέμιση της ανεργίας ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, υποστήριξε ότι «η χώρα μας πρέπει να αρχίσει, επιτέλους, να παράγει πλούτο. Μόνον έτσι θα απαντήσουμε στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, με κάθε σπίτι να έχει σήμερα και έναν άνεργο. Εκεί που παράγεται σίγουρα πλούτος είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία και γι΄ αυτό στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς μας με κάθε τρόπο και πρόσφορο μέσο, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές και μέτρα και άλλους να ενταχθούν σ΄ αυτούς τους τομείς, να γίνουν, δηλαδή, και αυτοί μέρος της παραγωγικής διαδικασίας. Της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας από την οποία όλοι θα ωφεληθούμε».

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης