Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Τη διοργάνωση ημέρας επιμόρφωσης και κατάρτισης στελεχών, ανακοίνωσε η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ την Κυριακή, 18 Ιουνίου, ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Egnatia Palace.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης και της ανάγκης για πραγματική πολιτική, με επίκεντρο την καθημερινότητα και στόχευση την παραγωγή ιδεών, προτάσεων και θετικής σκέψης, όπως ακριβώς έχει δομηθεί και η Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ, θα διεξαχθούν τρεις θεματικές συζητήσεις:

1) «Ελεύθερη Αγορά και η άνοδος του λαϊκισμού», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Χατζή, Αναπληρωτή Καθηγητή Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών Ε.Κ.Π.Α.

2) «Διεθνείς οικονομικές σχέσεις & Η Ευρώπη σε αναζήτηση κατεύθυνσης» με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Γκλαβίνη, Καθηγητή στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3) «Πολιτική επικοινωνία και νέα μέσα» με εισηγήτρια την Σοφία Ζαχαράκη, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Σημειώνεται πως δικαίωμα συμμετοχής στην Πολιτική Ακαδημία έχουν όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, από 16 έως 32 ετών, εφόσον δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που είναι αναρτημένη και στην σελίδα της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στο facebook: https://goo.gl/forms/AEIv7pgl1jZklQzo2. Επίσης η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι 16/6 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης