Δ. Κ.

Άναψαν τα αίματα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όπου συζητείτο η άρση της ασυλίας και των υπολοίπων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κουβέντα στην κουβέντα, μόνο στα χέρια δεν ήρθαν ο νεοδημοκράτης Βουλευτής Βασίλειος Υψηλάντης και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αβράμης Αρβανίτης, όταν ο τελευταίος αποκάλεσε «παλιάνθρωπο» τον συνάδελφό του.

Ο Αβράμης Αρβανίτης προσπαθούσε να πείσει την Επιτροπή για την άδικη δίωξη που τούς γίνεται και, θέλοντας να δείξει χειρότερα παραδείγματα, πήγε στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και του πρώην Υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Κάπου εκεί ο Βασίλειος Υψηλάντης προσπάθησε να τον επαναφέρει ώστε να μπει στο δια ταύτα και στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα ο κύριος Αρβανίτης να γίνει… Τούρκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είσαι παλιάνθρωπος και ντροπιάζεις το όνομα που φέρεις!» είπε ο Χρυσαυγίτης Βουλευτής, βγάζοντας από τα ρούχα του το Δωδεκανήσιο βουλευτή που, χωρίς να του χαριστεί, μίλησε για φασίστες και νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Ο κύριος Υψηλάντης έδειχνε πολύ εκνευρισμένος και με την πρόθεση να εγκαταλείψει την αίθουσα. Την τελευταία στιγμή ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης έσωσε την κατάσταση και κατάφερε να κρατήσει το Βουλευτή στην αίθουσα και να ηρεμήσει παράλληλα και τα πνεύματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης