Τις ευχές του εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο προσωπικό και σε ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, του Μακάρειου Νοσοκομείου και του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου, τα οποία επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ και τον Υπουργό Υγείας Πέτρο Πετρίδη.

Μιλώντας στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου, ο Πρόεδρος είπε ότι «επιτελείτε ένα σημαντικό θεάρεστο έργο, αλλά και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο. Γνωρίζω το πόσο μοχθείτε για αυτό και η ευαισθησία μας όσον αφορά τους νοσηλευτές και κάποιες περικοπές επιδομάτων. Υπήρξαμε με τη συντεχνία όσο τον δυνατόν λογικότεροι από ό,τι θα ανέμενε κανείς με βάση τα δεδομένα. Η προσπάθεια είναι με κάθε τρόπο να δούμε πώς υλοποιείται μέσα από συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους το ΓΕΣΥ έτσι ώστε το κράτος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αλλά και στις προσδοκίες των πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού ευχαρίστησε όλους για την προσφορά τους προς τους συνανθρώπους μας, συνεχάρη τον Διευθυντή και όλα τα στελέχη του Νοσοκομείου που συμβάλλουν μέσα από τις προσπάθειες τους στην ποιοτικότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση ανθρώπων που αυτές τις μέρες ή και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια ο κ. Αναστασιάδης επισκέφθηκε ασθενείς στους θαλάμους όπου νοσηλεύονται.

Ακολούθως επισκέφθηκε το Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου τον υποδέχθηκαν με κάλαντα παιδιά της Σχολής Κωφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εύχομαι σε όλα τα παιδάκια και σε όλους όσοι φιλοξενούνται, ταχεία ανάρρωση και κάθε καλό και ας ευχηθούμε το 2014 να είναι μια χρονιά στην οποία θα ανασάνουμε και από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, αλλά ιδιαίτερα και σε ό,τι αφορά το μέγα θέμα του εθνικού μας προβλήματος αυτό που θέλω να ελπίζω είναι ότι θα επικρατήσει όχι μόνον η λογική, αλλά ιδιαίτερα και το δίκαιο, οι αρχές και οι αξίες του ΟΗΕ και οι αντίστοιχες της ΕΕ έτσι ώστε να οδηγηθούμε κάποια στιγμή στην απελευθέρωση, στην επανένωση, στη δημιουργία συνθηκών προκοπής για την πατρίδα μας», σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Αναστασιάδης επισκέφθηκε το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, όπου μιλώντας στο προσωπικό είπε «σας συγχαίρω θερμότατα, διότι πραγματικά μέσα από τη συλλογική και τη διαχρονική δουλειά, το Κέντρο αποτελεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο. Για αυτό η πολιτεία δεν μπορεί να παραμένει αδιάφορη ούτε και να επηρεάζεται από κάποιες αντιδράσεις που παρατηρούνται κατά καιρούς, χωρίς να σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τις απόψεις όσων έχουν την αντίθετη ή άλλη άποψη. Αυτό που έχει σημασία είναι μέσα από τις δυνατότητες αλλά και από άλλα υστερήματα να συνεχίσουμε να συντηρούμε – και αυτό το υπόσχομαι- έτσι ώστε το άριστο επίπεδο που έφθασε το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου να συνεχίσει να αναβαθμίζεται για το καλό των συνανθρώπων μας που περνούν δοκιμασία μέχρι να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης