Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Τα συγχαρητήρια του, στον «Χρυσό» Ολυμπιονίκη Κωφών, Αλέξανδρο Παπαδάτο, έδωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Παπαδάτο για το χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Μας έκανες υπερήφανους!»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μητσοτάκης, είχε συναντήσει τα μέλη της ελληνικής αποστολής πριν αναχωρήσουν για τους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΝΔ, είχε πει στην Ελληνική Ολυμπιακή Αντιπροσωπεία Κωφών: «Θέλω να σας πω πόσο χαίρομαι που μας επισκέπτεστε σήμερα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στους επερχόμενους αγώνες. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο και πολύ συγκινητικό να βλέπουμε μια τόσο όμορφη και δυναμική αποστολή να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε αυτήν την πολύ σπουδαία διοργάνωση. Βλέπω ότι θα εκπροσωπηθούμε και σε πολλά διαφορετικά αθλήματα. Είμαι και εγώ αθλητής και κάνω διάφορα πράγματα. Αυτό με χαροποιεί διπλά. Και θα ήθελα να μας δοθεί σήμερα μια ευκαιρία να σας γνωρίσω καταρχάς καλύτερα. Να μου μιλήσετε για τα ζητήματα τα οποία σας απασχολούν. Να αντιληφθώ λίγο αν υπάρχουν θεσμικά ζητήματα, τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, έτσι ώστε να κάνουμε και τη ζωή σας, αλλά και την αθλητική σας δράση πιο εύκολη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης