Της Άντζελας Πεΐτση

Το τριήμερο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, λόγω των εγκαινίων που πραγματοποίησε στην 81η ΔΕΘ, σχολίασε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τσίπρας, ένα όνομα, ένα χρώμα, μία λέξη. Το όνομα είναι Τσίπρας, το χρώμα είναι μαύρο, η λέξη είναι ψέμα. Ο κ. Τσίπρας για άλλη μία φορά με μία απίστευτη αμηχανία, προσπάθησε για άλλη μία φορά έτσι… να καλλωπίσει το κλίμα και να δημιουργήσει μία εικονική πραγματικότητα. Όμως αυτή την ώρα, ούτε καν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εμπιστεύονται πλέον και αυτό είναι εμφανές».

Και υπογράμμισε: «Γι΄ αυτό τον λόγο η Νέα Δημοκρατία, ως δύναμη ευθύνης, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι του κόμματος, χτίζουμε μέρα με τη μέρα, τη Συμφωνία Αλήθειας, με τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας και όλης της χώρας. Είμαστε βέβαιοι, πως το συντομότερο δυνατόν, η Νέα Δημοκρατία, θα κληθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, που ομολογουμένως κάθε μέρα που περνάει, γίνεται ακόμα χειρότερη. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως με καθαρό λόγο και χωρίς ευχάριστες κουβέντες, αλλά πραγματικές και ρεαλιστικές συνεχίζουμε το οδοιπορικό σε όλη τη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης