Ο λόγος που η Δημοκρατική Αριστερά κατέρρευσε ήταν οι αποτυχημένες πολιτικές που ακολουθούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί στην τηλεόραση ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Λυκούδης κάλεσε από το Mega σε αναπροσανατολισμό του κόμματος καθώς όπως είπε η πολιτική «δεν μιλάω με την Ελιά, γιατί δεν μου αρέσει ο Βενιζέλος, δεν μιλάω με το Ποτάμι, γιατί το θεωρώ απολίτικο, ήταν λάθος». «Αυτές οι αντιλήψεις σχετικά με τις συμμαχίες ήταν λάθος και τις πληρώσαμε» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ είχα χτυπήσει την καμπάνα», τόνισε ενώ αναφορικά με την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία του κόμματος, υπογράμμισε ότι «μπορεί να μείνει στην ηγεσία και να βοηθήσει στην αλλαγή πορείας του κόμματος».

«Η ίδια η ζωή δείχνει άλλο δρόμο σε σχέση με αυτόν που ακολουθούσε ως χτες η ΔΗΜΑΡ», πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης, ο οποίος τοποθετήθηκε σαφώς υπέρ του διαλόγου με την Ελιά και το Ποτάμι.

«Η πολιτική που ακολουθήσαμε μας έφερε στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να προσπαθήσει να συμβάλει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή τον Μάρτιο του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ δεν έθεσα θέμα παραίτησης του προέδρου» ξεκαθάρισε ο κ. Λυκούδης και επεσήμανε:

«Είπα στον πρόεδρο ότι την Κυριακή το βράδυ μετά από αυτό το ταπεινωτικό αποτέλεσμα, την οδυνηρή ήττα, ότι ο πρόεδρος του κόμματος ή παραιτείται και λέει φεύγω ή λέει μία θα μείνω όρθιος δεν θα παραιτηθώ και θα σηκώσω πάλι το κόμμα ψηλά. Ή το ένα κάνεις ή το άλλο. Το μόνο που δεν κάνεις, του είπα, είναι τρεις μέρες αργότερα να υποβάλεις την παραίτησή σου σε κάποιο όργανο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης