«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι βαθιά νυχτωμένη αν πιστεύει πως μπορεί να δυσφημεί 300 βουλευτές, και να τους εμφανίζει πως προσπαθούν να διασφαλίσουν τους δικούς τους μισθούς», τόνισε σε δηλώσεις της η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στα όσα έχουν ειπωθεί περί απόφασης της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου να μην δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής των Ελλήνων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η κα. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του κοινοβουλίου «δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες αποφάσεις ερήμην» της Ολομέλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση, η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως η κόκκινη γραμμή όλων είναι να μην υπάρξει χρεοκοπία.

Έδωσε έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει συμφωνία ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση θα χάσει τη δεδηλωμένη στη Βουλή.

«Βλέπω την Ελλάδα να ξύνει τον πάτο του βαρελιού», προσέθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτίμησε πάντως πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει «να γίνει ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας και των κλειστών τραπεζών», όμως «είναι δική του ευθύνη να διαχειριστεί τις διαφωνίες ή τις εκκλήσεις για ρήξη που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

Μεταξύ άλλων η κα. Μπακογιάννη δήλωσε ικανοποιημένη με την αλλαγή της διαπραγματευτικής ομάδας και την αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης