Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, κατηγορώντας τον Αλ. Τσίπρα ότι «συνεχώς μετακινείται από τις θέσεις του».

Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία του μνημονίου ανοίγει την πόρτα για να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, ενώ κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να μας πει με σαφήνεια τι ακριβώς επιλέγει, διότι έχει μετακινηθεί σε ένα μεγάλο εύρος απόψεων, ξεκινώντας από τη μονομερή καταγγελία, μετακινούμενος στην πολιτική καταγγελία, λίγο μετά στην τριετή παύση πληρωμών, λίγο αργότερα στην τριετή αναστολή πληρωμών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς προειδοποίησε παράλληλα ότι επιστροφή στη δραχμή θα σημάνει την πολιτική απομόνωση της χώρας, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα. Επανέλαβε παράλληλα τη θέση του ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει προοδευτική κυβέρνηση και τόνισε ότι για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου και να συμφωνήσουν σε μια κοινή γραμμή που θα τραβήξει η χώρα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η Ελλάδα σε τρίτη εκλογική διαδικασία, εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στην ελληνική οικονομία επαναλαμβάνοντας ότι δεν θέλει να υπάρξουν τρίτες κάλπες, καθώς, όπως είπε, θα πολλαπλασιαστούν τα προβλήματα. Ο κ. Κουβέλης κάλεσε τέλος τον λαό να ενισχύσει με την ψήφο του τη Δημοκρατική Αριστερά. «Από τους Κρήτες ζητάμε την τρίτη εντολή γιατί εμείς θα την τιμήσουμε αυτή την εντολή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Κουβέλη στο Ηράκλειο, όπως την κατέγραψε το crete2day.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
/Uploads/Media/VMIX/Video/2012/Jun/11/146080861.jpg

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης