Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Οι μάσκες έπεσαν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις αποκαλύψεις αναφορικά με τα δάνεια Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής και τόνισε: «Η Τράπεζα Αττικής, ο διαγωνισμός – παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και η κατάτμηση δημοσίων έργων που καταλήγουν στον εκλεκτό εργολάβο του Μεγάρου Μαξίμου, αποτελούν το “τρίγωνο της διαπλοκής” που έχτισε η Κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΝΔ, επεσήμανε πως: «Από καιρό είχαμε καταγγείλει τη μεθόδευση που σήμερα αποκαλύπτεται από τη μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδος» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ώρα της αλήθειας για τους κ. Τσίπρα, Παππά και Σπίρτζη έφτασε».

«Κανείς δεν ξεχνά τα δανεικά βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα και τα προνομιακά δάνεια που χορήγησε στις εταιρίες του η Τράπεζα Αττικής», υπενθύμισε η ΝΔ και δήλωσε: «Με τελικό στόχο να μπορέσει ο κ. Παππάς να στήσει το δικό του μιντιακό σύστημα και ο κ. Σπίρτζης να του αναθέτει τη μια εργολαβία μετά την άλλη. Και όλα αυτά με τη στήριξη του πρωθυπουργού».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της, η Αξιωματική Αντιπολίτευση, είπε: «Τώρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη που θα εξετάσει όλες τις σκοτεινές πτυχές αυτού του πρωτοφανούς πολιτικού – οικονομικού σκανδάλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης