Αμετανόητοι είναι εκείνοι που επιμένουν ότι δεν έπρεπε να αλλάξει τίποτα σε ένα σύστημα που είχε καταρρεύσει, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Η μόνιμη διαστρέβλωση των θέσεων του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε, έχει καταντήσει πια κωμική, όμως είναι τραγική η επιμονή του να θέλει η χώρα να αποτύχει για να δικαιωθεί ο παραλογισμός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας τόνισε πως όσοι ποντάρουν στην καταστροφή της χώρας μας δεν έχουν ίχνος ντροπής.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν έχει ηθική

Η κυβέρνηση δεν έχει καμία ηθική και πολιτική νομιμοποίηση να εμπλέξει με τον οποιοδήποτε τρόπο τη χώρα σε στρατιωτική επίθεση στη Συρία, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενώ οι διεθνείς φωνές πληθαίνουν και οι λαοί εναντιώνονται στη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, η κυβέρνηση Σαμαρά κλείνει τα μάτια μπροστά στις καταστροφικές συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας. Δεν μπαίνει καν στον κόπο να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και το κοινοβούλιο για τις εξελίξεις και τις δικές της προθέσεις», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως εκτιμά, αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών στο επίπεδο του ΟΗΕ, με στόχο την ειρηνική επίλυση του ζητήματος και τη διασφάλιση των ελευθεριών και των δικαιωμάτων του συριακού λαού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης