Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης φιλοξενήθηκε στο web tv της Zougla.gr και στην εκπομπή «Άγνωστος Μ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

«Ανέκαθεν ήμουν ένας συνειδητοποιημένος πολιτικός και δεν νομίζω ότι θα αποδράσω ποτέ από τις αρχές και τις αξίες που υπηρέτησα και που καθημερινά επιβεβαιώνουν τις θέσεις μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που ζούμε είναι η αρχή του τέλους του ευρώ» τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Άγνωστος Μ» και πρόσθεσε «πιστεύω ότι η Κύπρος τώρα δεν μπορεί να κάνει πίσω. Αν κάνει πίσω και γυρίσει στην αγκαλιά του Eurogroup, θα την λιώσουνε, θα γίνει επαρχία. Ήδη η Κύπρος έχει δεχθεί ένα μεγάλο πλήγμα. Δεν υπάρχει καταθέτης που θα παραμείνει εκεί. Άρα πρέπει να το παίξει παλικαρίσια μέχρι τέλους. Να μην υποχωρήσει. Αν η Κύπρος το συνεχίσει μέχρι τέλους και της βγει σε καλό, τότε ο κ. Σαμαράς θα «φύγει νύχτα» με ειδική πτήση. Αν η Κύπρος μπει σε περιπέτειες, τότε ο κ. Σαμαράς θα γίνει ήρωας, γιατί θα πει στους Έλληνες «εγώ σας έσωσα από αυτά που έπαθε η Κύπρος». Θέλω να ελπίζω ότι ο νυν πρόεδρος θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Τ. Παπαδόπουλου».

«Οι Αμερικάνοι θέλουν να ελέγξουν πλήρως την Α. Μεσόγειο και οι Ρώσοι θέλουν να βγουν στις θερμές θάλασσες. Αν ο Πούτιν δεν καταφέρει να «βάλει πόδι» στην Κύπρο, θα εξοβελιστεί διά παντός από την Μεσόγειο και αυτό δημιουργεί για μας έναν τεράστιο πονοκέφαλο, γιατί θα είμαστε στην «μπότα» και την περιφρόνηση του Αμερικανού. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Η Κύπρος έχει βρετανικές αποικίες, το μισό νησί είναι υπό την κατοχή των Τουρκοαμερικάνων, το φυσικό αέριο είναι σε αμερικανική εταιρεία και έχει και τον τραπεζικό έλεγχο από το ΔΝΤ-Αμερικάνοι. Και καλά κάνει η Κύπρος που δίνει ένα σαφές μήνυμα στην Αμερική ότι «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια», κάτι που έχω πει στη Βουλή στο παρελθόν πάρα πολλές φορές» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης