«Η οικονομία της χώρας επέστρεψε και παραμένει σε ύφεση. 29 δισ. ευρώ χάθηκαν και νέα μέτρα 14 δισ. ευρώ επιβλήθηκαν στους πολίτες» τόνισε η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ, ‘Ολγα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε: «Το τέταρτο μνημόνιο αυξάνει κατά τρόπο αδιανόητο τις ασφαλιστικές εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες» και «μας βάζει σε ένα νέο κύκλο παρατεταμένης και διαρκούς λιτότητας».

Αναφερόμενη στη ρύθμιση του χρέους, η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «η κυβέρνησή σας ήρθε στην εξουσία προτάσσοντας το ζήτημα του κουρέματος του χρέους και τώρα μιλάτε για παραμετρικές λύσεις που μόνη στόχευση έχουν το κουκούλωμα του προβλήματος κατά τη βούληση των δανειστών μας και την ενδεχόμρνη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Τώρα ψάχνετε να γυρίσετε εκεί που ήταν η χώρα το 2014».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτήρισε τα αντίμετρα «τέχνασμα εξαπάτησης για να περάσουν τα πολύ σκληρά μέτρα» και υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φορτώνει μια σειρά άδικων και πολύ σκληρών μέτρων στον πολίτη, ενώ τα αντίμετρα είναι υπό αίρεση και για να εφαρμοστούν θα πρέπει να επιτευχθούν ανέφικτες προϋποθέσεις».

Η πρώην υπουργός επισήμανε ότι «το τέταρτο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ένα εκρηκτικό μείγμα κοινωνικής αδικίας, αναλγησίας, αναξιοπιστίας που φτωχοποιεί τον ελληνικό λαό» και κατέληξε λέγοντας ότι «με το τέταρτο μνημόνιο το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε πράξη αυτό που τόσο καιρό ονειρεύεστε: Να κάνετε πολιτικό εργαλείο τη φτώχεια, να κάνετε αναδιανομή της ανέχειας. Και εμείς το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ένα καθολικό όχι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης