Ενωτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σχετικά με το μήνυμα των ευρωεκλογών και του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξήγησε πως «από το συνδυαστικό αποτέλεσμα προκύπτει η απόρριψη του εκβιασμού του κ. Τσίπρα», ενώ πρόσθεσε πως ο λαός έστειλε μήνυμα πως έχει φθάσει στα όρια του γι’ αυτό και αποτελεί επιτακτική ανάγκη «η επικαιροποίηση της κυβερνητικής συμφωνίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς αυτήν την κατεύθυνση, γνωστοποίησε πως θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της δικαιοδοσίας του για την «εθνική συσπείρωση πέρα από τα όρια της κυβέρνησης συνεργασίας».

«Πρέπει πρωτίστως να ενώσουμε το έθνος, όταν κάποιοι το βάζουν στο δίπολο μνημόνιο-αντιμνημόνιο. Η κοινωνία έστειλε ισχυρά μηνύματα που τα καταλαβαίνουμε, τα νιώθουμε και τα σεβόμαστε» είπε, συμπληρώνοντας πως «είναι δική μας υπόθεση και προσωπικά δική μου να εξασφαλίσουμε το δημοκρατικό πρόσημο στην κυβερνητική πολιτική».

«Είναι σημαντικό να επιτύχουμε το σχέδιο της εθνικής ανασυγκρότησης με έμφαση στην αντιμετώπιση της ανεργίας» επεσήμανε επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σχετικά με τα ποσοστά της Ελιάς ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως η παράταξη διέψευσε τους «αντιπάλους» της σταθερότητας.

«Η βάση της παράταξης έστειλε μήνυμα σε αυτούς που ήξεραν ότι είμαστε η βάση της σταθερότητας και μας είχαν βάλει στο μάτι με μίσος» υπογράμμισε, προαναγγέλλοντας τη διεξαγωγή ιδρυτικού συνεδρίου για την Ελιά τον προσεχή Οκτώβριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης