Έκκληση για ενότητα και ομοψυχία προς τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια εισήγησής του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών εξήγησε πως αυτή την περίοδο «πάμε να κερδίσουμε το στοίχημα της οικονομίας και χάνουμε το στοίχημα της εθνικής ενότητας», εξαπολύοντας στη συνέχεια τα πυρά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο ανέφερε πως «αδιαφορεί για τη χώρα και έχει εμμονή με την κατάληψη της εξουσίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαπραγμάτευση για το χρέος, οι διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να προχωρήσουν αλλά και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων του πληθυσμού αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ αυτή τη χρονική περίοδο, θεματικές που τέθηκαν επί τάπητος και κατά τη διάρκεια συνάντησής του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την Παρασκευή.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν παρέλειψε να αναφέρει πως αντιπροσωπείες των δύο κυβερνητικών κομμάτων θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να καθορίσουν την κοινωνική ατζέντα της κυβέρνησης.

Το γάλα, τα φάρμακα και η Κεντροαριστερά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τη διάρκεια ζωής του γάλακτος και το αν τα φάρμακα θα πωλούνται στα ράφια των σουπερμάρκετ, ξεκαθαρίζοντας πως το ισχύον καθεστώς δεν αλλάζει.

Όσον αφορά στην Κεντροαριστερά και τους «58», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι η εικόνα της περασμένης εβδομάδας ήταν κατώτερη των περιστάσεων, ενώ επανέλαβε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται ούτε κρύβεται». Παράλληλα, ζήτησε να αποκατασταθεί μια καθαρή σχέση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στους «58», ενώ επανέλαβε ότι «η υπόθεση της Κεντροαριστεράς θα προχωρήσει».

Διαβάστε επίσης:
«Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται», Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, 20:18

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης