Λάμπρος Παναγιώτου

«Τα έχουμε βρει με τον Κώστα Χατζηδάκη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα ψηφίσουν όλοι» είπε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Θανάσης Τσαυτάρης στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλο που εξήρε την προσπάθεια του «πράσινου» υπουργού αλλά παράλληλα τον ρώτησε κι αν έχει πείσει τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ναι, όλοι οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν, το ίδιο και οι δικοί σας. Τώρα μιλούσα και με τον Ιορδάνη Τζαμτζή και μου είπε ότι κι αυτός συμφωνεί» διευκρίνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Κοίταξε, έχουν και οι Βουλευτές το δίκιο τους . Τους έδωσε 200 σελίδες κάτι εκ παραδρομής δεν γράφτηκε σωστά ,αντί για θερμικής παστερίωσης γράφτηκε υψηλής, κάναμε με τον κύριο Χατζηδάκη την διόρθωση και όλα θα πάνε μια χαρά. Όλοι του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν» είπε ακόμη στον Αργύρη Ντινόπουλο ο Θανάσης Τσαυτάρης.

«Μα, υπουργέ μου πριν από λίγο ο κύριος Κασσής είπε πως δεν θα ψηφίσει. Και ο Θάνος Μωραΐτης άφησε αιχμές και ζήτησε απόσυρση της διάταξης», ρώτησε ο ρεπόρτερ της Ζούγκλας τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μα τώρα πριν από λίγο μίλησα με τον Κασσή και με που είπε θα ψηφίσει. Σας είπα ότι και ο Τζαμτζής το ίδιο είπε. Στο ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν όλοι», είπε με σιγουριά ο Θανάσης Τσαυτάρης. Έξι χρόνια στο δημοτικό, έξι χρόνια στο γυμνάσιο, έξι χρόνια στο Πανεπιστήμιο, τα άλλα έξι που πήγαν και γω συνεχίζω ακόμα εδώ στη Βουλή να μην καταλαβαίνω τίποτα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης