«Να ξεκαθαρίσουμε αν θέλουμε να ολοκληρωθεί και να δικαιωθεί η πολιτική μας ή θεωρούμε ότι κάναμε λάθος επιλογή», κάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τους βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος, σε διευρυμένη σύσκεψη των οργάνων της παράταξης στην Ιπποκράτους, αναφερόμενος στην ολοκληρωμένη πρόταση εθνικής στρατηγικής που έχει διατυπώσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά και την επιλογή, μετεκλογικά, για στήριξη της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «αν ισχύει το πρώτο, αυτό θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας της κυβέρνησης και πρέπει να βγούμε μπροστά ως στρατηγικός εγγυητής της πορείας της χώρας και όχι ως συμμέτοχοι στην καθημερινή διαχείριση. Αν ισχύει το δεύτερο, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης». Παράλληλα υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν θα βρει λόγο ύπαρξης, οδηγώντας τη χώρα στο αδιέξοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το σημείο, άφησε αιχμές περί «προσωπικών στρατηγικών» εκ μέρους ορισμένων στελεχών. «Έχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να αποβάλει κάθε ενοχικό και ηττοπαθές στοιχείο» ανέφερε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές».

Ο πρόεδρος του Κινήματος σημείωσε ότι «διαφωνίες ως προς τους χειρισμούς μπορούν να υπάρχουν πάντα», ωστόσο όπως είπε «δεν υπάρχουν αξιακές διαφωνίες που να δικαιολογούν προσωπικές στρατηγικές».

/Uploads/Media/VMIX/Video/2012/Sep/18/152426781.jpg

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης