«Τώρα το λόγο έχουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ», είναι το σχόλιο πηγών του ΣΥΡΙΖΑ λίγη ώρα μετά το κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι κατά τη διήμερη συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η δυνατότητα της διατύπωσης όλων των απόψεων οι οποίες και εκτέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπό το πρίσμα αυτό, προσθέτουν, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και ισότιμες μπροστά στο συνέδριο του κόμματος και καταλήγουν ότι «συλλογικά και κατά απόλυτα δημοκρατικό τρόπο αποφασίσαμε για το πλαίσιο των προσυνεδριακών μας διαδικασιών. Τώρα το λόγο έχουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο γόνιμος διάλογος, που αναπτύχθηκε στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, αποδεικνύει τα παρακάτω: Μοναδικός δρόμος μας είναι ότι ο Ενιαίος Φορέας, τον οποίο ίδρυσαν οι πολιτικοί οργανισμοί που σήμερα συναποτελούμε, πρέπει να αποκτήσει μόνο ενιαία δράση, χωρίς ξεχωριστές εμφανίσεις. Όποιος επιχειρεί να αλλοιώσει το πολιτικό σχήμα που κέρδισε την εμπιστοσύνη του Λαού στις εκλογές, ενταφιάζει ό,τι δημιουργήσαμε», δήλωσε μετά την λήξη των εργασιών της ΚΕ, ο Μανώλης Γλέζος.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόντρα κορυφής στον ΣΥΡΙΖΑ, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Μαΐου 2013, 15:12

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης