Την άμεση εθνικοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων ζητεί με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, μετά τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των πρώτων ερευνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή, θα αγωνιστεί με κάθε μέσο και με όλες του τις δυνάμεις, για να αποτρέψει το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου από τα κόμματα της προδοσίας στους διεθνείς δανειστές. Προς τούτο και επαναλαμβάνουμε προς πάσα κατεύθυνση τις θέσεις του Κινήματος επί του ζητήματος των ενεργειακών κοιτασμάτων:

– Άμεση εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, με κύριο στόχο να καταστεί η Ελλάς στρατηγικός ενεργειακός κόμβος.
– Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης.
– Σύναψη αμυντικής συμφωνίας και έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη εκείνα με τα οποία είναι δυνατόν να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων και όχι φύσει και θέσει ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ και των οποίων οι κοινοπραξίες θα πλειοδοτήσουν στον διαγωνισμό για την έρευνα και εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, κάτω τα χέρια από τον εθνικό μας πλούτο, την κληρονομιά του Ελληνικού Λαού!»

Διαβάστε ακόμη:
Oι έρευνες «δείχνουν» πετρέλαιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013, 17:20

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης