Την εναλλακτική πρόταση του κόμματος του που στηρίζεται στη βάση του εθνικού νομίσματος και ενός ριζοσπαστικού αναπτυξιακού προγράμματος, παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης από την Καβάλα, όπου περιόδευσε.

Μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στελεχών και φίλων της παράταξης στην πλατεία Καπνεργάτη, ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι «πρέπει να σχεδιάσουμε ένα ευρύ πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης, καταπολέμησης της ανεργίας και της φτώχειας και κυρίως στήριξης των μισθών και των συντάξεων», ενώ ένας ακόμα άξονας της εναλλακτικής πρότασης της «ΛΑ.Ε.» είναι η διαγραφή του χρέους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τρίτος βασικός μας άξονας είναι η εθνικοποίηση των τραπεζών, προκειμένου να εφαρμοστεί μια άλλη χρηματοπιστωτική πρακτική για τη χώρα, με στόχο την ανάπτυξη και τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σχεδόν μηδενικά επιτόκια» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το κίνημα «Παραιτηθείτε», επανέλαβε πως «αποτελεί ένα πολύ καλό στήριγμα για την κυβέρνηση Τσίπρα και για τα μνημόνια, καθώς ζητεί επί της ουσίας να φύγει ο Τσίπρας και να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική ο Μητσοτάκης». Παράλληλα, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «άνθρωπο της καρέκλας», κάτι το οποίο «έχει αποδείξει με πράξεις που τον έχουν αναδείξει ως μεγάλο πολιτικό ψεύτη προς τον ελληνικό λαό».

«Το σύνθημά του είναι “καρέκλα πάση θυσία”» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Λαφαζάνης: Το «Παραιτηθείτε» δεν ενοχλεί, αλλά είναι δεκανίκι του Τσίπρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης