Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας βρέθηκε ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής ως πέμπτος σταθμός στην περιοδεία που έχει ξεκινήσει ανά την Ελλάδα για να σχηματίσει από κοντά ιδία άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας.

Στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου ο κ. Κουρουμπλής ήταν αφοπλιστικός αναφερόμενος στα συμπεράσματα που έχει αποκομίσει από την έως περιοδεία του ανά την Ελλάδα. «Ότι πω θα εκληφθεί ως υπερβολή. Εγώ δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι ακούω… υπάρχει μια πλήρη εγκατάλειψη του συστήματος (σ.σ. υγείας)… Πλήρης εγκατάλειψη του συστήματος!», τόνισε ο Υπουργός Υγείας περιγράφοντας με τα πιο γλαφυρά χρώματα την εικόνα που επικρατεί στα νοσοκομεία ανά την Ελλάδα σημειώνοντας πως : «Δεν είναι μόνο εδώ. Υπάρχουν δεκάδες κλινικές που είναι στα όρια, όταν λέμε στα όρια δεν λέμε ότι λείπει ένας γιατρός… στα όρια ότι παραιτούνται οι γιατροί γιατί δεν αντέχουν να σηκώσουν το βάρος, γιατί έχουν μείνει ένας άνθρωπος το πολύ δυο σε κλινικές που έχουνε αιχμή. Αυτό το πράγμα πρέπει να αντιμετωπιστεί…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν γίνεται αυτό το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί και μάλιστα άμεσα ο Υπουργός Υγείας ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας πως «Γίνεται! Όλα γίνονται… αν υπάρχει πολιτική βούληση όλα γίνονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης