«Χρειάζεται να αφήσουμε πίσω το χρεοκοπημένο παρελθόν, να πούμε “όχι” στη μιζέρια και να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον δρόμο που βγάζει από την κρίση βαδίζοντας ενωτικά» σημείωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της προτάσεως δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για παλινδρομήσεις και αντιφατικές πολιτικές.

«Η χώρα διανύει περίοδο σταθεροποίησης με τα πρώτα απτά χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα. Σε αυτήν την κρίσιμη πολιτική συγκυρία προκαλεί κατάπληξη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, δεν είναι όμως ωφέλιμο για τη χώρα, γιατί καλλιεργεί εικόνα αστάθειας και αβεβαιότητας» ανέφερε η υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη και συμπαγής, ενώ συνάμα «θα αναδειχθεί το αδιέξοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι παραπάνω από προφανές το μέγεθος του αδιεξόδου και των παλινδρομήσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που κινείται ανάμεσα σε αντιφατικές πολιτικές και δεν πείθει κανέναν ότι μπορεί να δώσει ασφαλείς και συγκεκριμένες απαντήσεις στα προβλήματα του τόπου και στην έξοδο της χώρας από τη κρίση» είπε η κα Κεφαλογιάννη.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης