Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Αθήνας κ. Απόστολος Κακλαμάνης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα κομματικά δάνεια.

«Είναι απολύτως ψευδής η καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, που μεταδίδεται από Ρ/Τκα ΜΜΕ καθώς και μέσω του διαδικτύου, κατά την οποία η Βουλή εψήφισε την Πέμπτη 4/4 τροπολογία που αφορά τα δάνεια Τραπεζών προς τα κόμματα και “επεδίωκε να ακυρώσει την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων για την τραπεζική δανειοδότηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αληθές είναι ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μηταράκης αποδέχτηκε τροπολογία τριών βουλευτών της Ν.Δ. που αφορά δάνεια “σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, του ευρύτερου δημόσιου τομέα”, αλλά στο δημόσιο τομέα, ως γνωστόν δεν ανήκουν τα κόμματα!… Άσχετα από την ψευδή αυτή καταγγελία ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης οφείλει κατά τη συζήτηση και ψήφιση στο σύνολο του νομοσχεδίου του σήμερα Τρίτη 9/4 να αποσύρει το άρθρο 78 (είναι η τροπολογία με αριθμό 390/37 των τριών βουλευτών της Ν.Δ.), όχι για τον ανύπαρκτο λόγο που καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά γιατί κατά παράβαση του Συντάγματος και του Κανονισμού αντί προθεσμίας 3 τουλάχιστον ημερών προ της έναρξης του νομοσχεδίου κατατέθηκε η τροπολογία αυτή προ 4 μόλις… ωρών!, εισήχθη και (άνευ συζήτησης) κακώς την αποδέχτηκε ο κ. υφυπουργός».

Διαβάστε επίσης:

Τροπολογία – σκάνδαλο για τα δάνεια σε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013, 15:06

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης