Η αναζωογόνηση της Αθήνας και η πορεία εξέλιξης των συγχρηματοδοτούμενων έργων και δράσεων ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ που υλοποιεί ο δήμος Αθηναίων, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση εργασίας που είχαν ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, κ. Johannes Hahn με τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Ο κ. Hahn εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας με το δήμο Αθηναίων, σημειώνοντας ότι «η Αθήνα μπορεί να αποτελέσει ένα άριστο παράδειγμα για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η κοινοτική στήριξη σε επίπεδο έργων αναπλάσεων, προώθησης της επιχειρηματικότητας και δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής αλλά και για το πώς η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη συνάντησή του με τον Επίτροπο Hahn, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, δήλωσε:

«Είχαμε μία πολύ αποδοτική συνάντηση με τον Επίτροπο κ. Hahn και είναι πολύ σημαντικό να ακούς, αυτή την περίοδο, από κοινοτικό αξιωματούχο, καλά λόγια για τον τρόπο που δραστηριοποιείται η Αθήνα στην αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων. Τον διαβεβαιώσαμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, στην προσπάθεια αλλαγής της εικόνας της πόλης, της ενίσχυσης της εργασίας με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, καθώς και στην ικανοποίηση των συνεχώς ογκούμενων αναγκών για δράσεις κοινωνικής πολιτικής».

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Πάνος Καρβούνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Γιοχάνες Χαν την Παρασκευή
, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012, 19:06

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης