Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδας και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, συναντήθηκε σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στην έδρα του κόμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, εκ μέρους του κόμματος, ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και ο Αντώνης Αντανασιώτης, υπεύθυνος του Τμήματος Λαϊκών Ελευθεριών και Δικαιοσύνης της ΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον Δ. Κουτσούμπα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι δικαστές, με τις αλλεπάλληλες σοβαρές περικοπές των συντάξεών τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσούμπας έθεσε το γενικότερο πρόβλημα με την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης, μέρος του οποίου είναι και οι συγκεκριμένες περικοπές, εξέφρασε την αντίθεση του κόμματος στην ισοπέδωση των παροχών προς τα κάτω, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη συνολική καταβαράθρωσή τους, όπως είπε και ανέδειξε τις ευθύνες της σημερινής, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, για τις φοροαπαλλαγές που δίνουν στο μεγάλο κεφάλαιο, όπως σε εφοπλιστές, τραπεζίτες κλπ. Επίσης, επισήμανε την ανάγκη να πληρώσουν το κράτος και η εργοδοσία για τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης