Της Άντζελας Πεΐτση

Διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποίησε ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, από τις 24 έως και τις 26 Απριλίου.

Στο πλαίσιο κοινοβουλευτικής αποστολής και ως μέλος ελληνικής αντιπροσωπείας, μαζί με τον βουλευτή Ν. Αθανασίου, είχε τη δυνατότητα να μεταβεί στην Ομοσπονδιακή Βουλή, στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο και στα Υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην υπουργός, στο πλαίσιο των επαφών του με κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες, εξέφρασε τους προβληματισμούς του και κατέθεσε προτάσεις για θέματα που αφορούν στην Ελλάδα, τη Γερμανία και συνολικά το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της γερμανικής βουλής, τον υφυπουργό Παιδείας και Έρευνας, την υφυπουργό Οικογενειακών Υποθέσεων, τον γενικό διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, τον επιτετραμμένο για τις σχέσεις με τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέλη των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την πρόεδρο και μέλη της Γερμανο-ελληνικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας, καθώς και με εκπροσώπους πολιτικών ιδρυμάτων.

Δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης