Ανέβηκαν οι τόνοι στο ελληνικό Κοινοβούλιο μετά την είδηση πως οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου ζήτησαν την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες της Δικαιοσύνης για την πιθανή εμπλοκή μελών της παράταξης σε οργάνωση ένοπλης βίας.

Ομάδα βουλευτών του συγκεκριμένου κόμματος συναντήθηκε τυχαία στο περιστύλιο με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη. Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη. Πρωταγωνιστής της υβριστικής επίθεσης ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, ο οποίος παρουσία των συναδέλφων του Πολύβιου Ζησιμόπουλου και Αρτέμιου Ματθαιόπουλου εξαπέλυσε προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά των δύο ανδρών. Λίγο αργότερα, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τους Γιάννη Μιχελάκη και Νίκο Σηφουνάκη για κατάλυση του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα… Γαλλικά συνεχίστηκαν και αφού οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν από το σημείο στην προσπάθειά τους να μη δώσουν συνέχεια στο γεγονός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης