«Όχι σε συνεργασία με κόμματα που οι θέσεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες» είπε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας σήμερα περιοδεύει στη Θράκη με πρώτο σταθμό της περιοδείας του την Αλεξανδρούπολη. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στην Κομοτηνή και προεκλογική ομιλία στην Ξάνθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε., ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε ευθέως στα «κόμματα του Μνημονίου», όπως χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, λέγοντας πως «το βράδυ της 6ης Μαΐου δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία που θέλουν για να εφαρμόσουν το χαρτί που τους έβαλε να υπογράψουν η κα Μέρκελ».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το κόμμα του μπορεί να συνεργαστεί μόνο με κόμματα όμοιας ιδεολογίας και ότι ο στόχος του είναι «να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση Αριστεράς που θα ανατρέψει το Μνημόνιο». Αυτό που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την 6η Μαΐου είναι να περιμένει τη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για σχηματισμό κυβέρνησης από τα κόμματα της Αριστεράς και κατόπιν να ζητήσει Ψήφο Εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της πόλης και εν συνεχεία περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους, συνομιλώντας με τους πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: dimosia.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης