Της Άντζελας Πεΐτση

Στην αυριανή ομιλία, Τρίτη 9 Μαΐου προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επανέλθει με σημαντική αναφορά, όπως επεσήμαναν γαλάζιες πηγές του zougla.gr, στο αποτέλεσμα των Γαλλικών εκλογών καθώς και στα συμπεράσματα από τη νίκη Μακρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως τα βασικά μηνύματα αποτυπώθηκαν στη δήλωση, του Προέδρου της ΝΔ, το βράδυ της Κυριακής. Επίσης και πάντα με τις ίδιες πηγές του Μοσχάτου, ο κ. Μητσοτάκης, θα επαναλάβει ότι δεν πρόκειται η ΝΔ να ψηφίσει μέτρα και αντίμετρα. Θα αποδώσει ευθύνες προσωπικά στον κ. Τσίπρα για το 4ο μνημόνιο και θα αναφερθεί στις βαριές συνέπειες που θα έχει η κοινωνία από τα ασφυκτικά μέτρα λιτότητας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΝΔ, θα εξηγήσει γιατί η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν μπορεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για τη χώρα και θα υπογραμμίσει ότι υπάρχει άλλος δρόμος για την Ελλάδα και θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη της ΝΔ.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, θα καταγγείλει τη σχέση Τσίπρα – διαπλοκής και θα αναφερθεί στη δημιουργία καθεστώτος που συνδέει οικονομία, δικαιοσύνη και media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης