Της Άντζελας Πεΐτση

Τη «Συμφωνία Αλήθεια με τη Βόρεια Ελλάδα» θα ακολουθήσει και φέτος η Νέα Δημοκρατία, εν όψει ΔΕΘ, όπως ανέφεραν κορυφαία στελέχη της γαλάζιας παράταξης, σε σχετικό ρεπορτάζ του zougla.gr, την οποία χαρακτηρίζουν ως «απόλυτα πετυχημένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως τόνισαν, το φετινό πρόγραμμα δεν θα περιοριστεί, μόνον, στη διήμερη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που περιλαμβάνει την καθιερωμένη ομιλία και τη συνέντευξη τύπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Όπως εξήγησαν, οι προετοιμασίες στην οδό Πειραιώς έχουν ξεκινήσει πριν από τα μέσα Ιουλίου και όπως επεσήμαναν «τώρα μπαίνουν οι «τελευταίες πινελιές» με το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και τους συνεργάτες του να προετοιμάζουν όλα όσα θα προηγηθούν της ομιλίας του Προέδρου».

Πιο συγκεκριμένα –και σύμφωνα πάντα με υψηλόβαθμες πηγές του zougla.gr- στις 4 Σεπτεμβρίου ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη με παραγωγικούς, εξαγωγικούς, επιμελητηριακούς και επιστημονικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσει και συνάντηση με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά έχουν προγραμματιστεί 33 εκδηλώσεις και στους 14 νομούς της Βόρειας Ελλάδας πλην της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις αυτές, θα πραγματοποιηθούν κατά το τριήμερο 7-8-9 Σεπτεμβρίου, δηλαδή, αυτό της επίσκεψης του Πρωθυπουργού. Ενώ την επόμενη εβδομάδα από 10-15 Σεπτεμβρίου ξεχωρίζουν οι εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ και όλων των Γραμματειών του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Όπως υπογραμμίστηκε από την Πειραιώς, όλοι οι Βουλευτές του Κόμματος, μέλη της πολιτικής επιτροπής και τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ, θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 100 επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες, μονάδες καινοτομίας, επιτυχημένες επιχειρήσεις και κοινωνικές δομές στη Βόρεια Ελλάδα.

Στα κλιμάκια συμμετέχουν Τομεάρχες, Βουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών και στελέχη των νομαρχιακών οργανώσεων του Κόμματος.

Τέλος, τα στελέχη της Πειραιώς, χαρακτηριστικά επεσήμαναν: «Η ΝΔ εκπέμπει μήνυμα εξωστρέφειας, σε στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και έμφαση στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Θα αναδείξει τις αποτυχίες και τα ψέματα της Κυβέρνησης και θα παρουσιάσει το δικό της σχέδιο για τη χώρα. Την ώρα που η Κυβέρνηση στήνει σόου, εμείς οργώνουμε την Ελλάδα με συστηματική δουλειά στη βάση της κοινωνίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης