Ένα νέο site βρίσκεται στον αέρα του Διαδικτύου, μία μόλις ημέρα μετά τη λειτουργία του ιστότοπου του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Πρόκειται για το site «Πολιτική Αγορά 2012» του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, στο οποίο γράφουν και αναρτούν θέματα οι… «Έλληνες Σοσιαλιστές», οι οποίοι προσκαλούν τους χρήστες του Διαδικτύου να σκεφτούν δημιουργικά, να προχωρήσουν σε θετικές δράσεις και να συμμετέχουν στην ιντερνετική συζήτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανοιχτό κάλεσμα αναρτήθηκε και στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Το νέο site ξεκινά με ένα επίκαιρο άρθρο με τίτλο «Να νικήσουμε την ανεργία και την φτώχεια» στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και δύο χρόνια, η χώρα μας έχει τεθεί από τους πιστωτές μας υπό καθεστώς περιορισμένης κυριαρχίας σε ότι αφορά την οικονομική και κοινωνική μας πολιτική. Οδηγηθήκαμε στην ταπεινωτική αυτή κατάσταση, λόγω αδυναμίας δανεισμού και μεγάλου δημόσιου χρέους που μας έφεραν ένα βήμα πριν την στάση πληρωμών.

Το αντίτιμο της διάσωσης υπήρξε η βαριά ύφεση. Ανεργία και φτώχεια πήραν απαράδεκτες διαστάσεις, με, συχνά τραγικές, συνέπειες στην καθημερινή μας ζωή. Συμβατικά, προβλέπεται η λήξη αυτής της περιόδου στο τέλος του 2013. Συζητάμε λοιπόν τι να κάνουμε από σήμερα ώστε να αρχίσουμε να ξεπερνάμε και ουσιαστικά τα δεινά που έχουν σωρευθεί.

Δηλαδή:

– Πώς να γίνουν δημόσιες επενδύσεις ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας;
– Πώς να συμμαζέψουμε τις ανατιμήσεις και την ακρίβεια;
– Πώς να μειώσουμε το κόστος του δανεισμού μας (ιδιωτικού και δημόσιου);
– Πώς να οργανώνουμε τον δημόσιο τομέα της οικονομίας;
– Πώς να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα;
– Πώς να αναπτύξουμε τον κοινωνικό τομέα ενισχύοντας την αυτοδιαχείριση;
– Πώς να λειτουργήσουμε στο πλαίσιο της ζώνης του ΕΥΡΩ;

 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης