Πυρά κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λιάνα Κανέλλη.

Αιτία, ήταν το ντοκιμαντέρ για τον Αλέξη Τσίπρα και η στάση που κράτησε όσον αφορά στο περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ να γελάει τάχα μου δήθεν από αμηχανία. Σε ολόκληρο ντοκιμαντέρ 75 λεπτά, πήρε το χαστούκι και γελάει. Και λέει ότι και εγώ επιτέθηκα πρώτη. Έτσι γράψανε. Ψάχνω ένα αντίγραφο και δεν το έχω βρει», ανέφερε η κ. Κανέλλη, μιλώντας στο MEGA.

«Εντάξει ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα. Και παίρνει και τη βουλευτίνα του τηλέφωνο και της λέει μανάρι μου δεν σε υπερασπίστηκε ο Παυλόπουλος», συμπλήρωσε.

«Αυτή είναι συμπεριφορά τσογλανιού. Όταν για το εγώ του γελά απέναντι σε φασιστική πρακτική, είναι τσογλάνι. Φέρω την πολιτική ευθύνη, να χαρακτηρίσω τσογλάνικη τη συμπεριφορά Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ, όταν εγώ σηκώθηκα να υπερασπίσω τη συνάδελφο [Ρένα] Δούρου. Η Αριστερά δεν είναι το τυφλό εγώ του Αλέξη Τσίπρα» συνέχισε η κ. Κανέλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δηλώσεις της, η βουλευτής του ΚΚΕ κατήγγειλε ακόμη τον κ. Τσίπρα ότι χρησιμοποίησε το επίμαχο περιστατικό για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ. Όπως είπε, οι δημιουργοί του φιλμ συμφώνησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να μη θίξουν την οικογένεια και τα παιδιά του, κάτι που δεν σεβάστηκαν στη δική της περίπτωση.

«Σε αυτή τη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται το δικό μου το παιδί, ούτε η δική μου η οικογένεια», ανέφερε.
Οι δηλώσεις της κ. Κανέλλη προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος σχολίασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«”Τσογλάνι” απεκάλεσε η Λ. Κανέλλη τον Τσίπρα. Γιατί τέτοια ‘κατρακύλα’; Η καταφυγή στη χυδαιότητα, δεν ταιριάζει στο ΚΚΕ και την Αριστερά…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης