Η τηλεόραση της «Ζούγκλας» αρχίζει να εκπέμπει. Με την ευκαιρία των εκλογών της 6ης Μαΐου, η Zougla TV είναι το επόμενο βήμα στο τηλεοπτικό και διαδικτυακό τοπίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή των εκλογών και από τις 17.30 η Zougla TV θα καλύψει το γεγονός με τηλεοπτική εικόνα, τόσο διαδικτυακά όσο και με την αναπαραγωγή της τηλεοπτικής παραγωγής από 17 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς και από το Channel 9 στην Αττική.

Από τα κεντρικά studio στη Κηφισιά και από το ειδικά διαμορφωμένο studio στο Σύνταγμα που θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Plaza, o Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, συνεπικουρούμενος από τη δημοσιογραφική ομάδα της zougla.gr, θα παρουσιάσει την τηλεοπτική παραγωγή «Εκλογές 2012».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, τα κεντρικά γραφεία των κομμάτων, το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και το Ζάππειο. Δημοσιογράφοι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα μεταδίδουν το πρόγραμμα της Zougla TV θα περιγράφουν το εκλογικό κλίμα και τις αντιδράσεις πολιτικών και πολιτών. Οι ρεπόρτερ της zougla.gr με τα τηλεοπτικά συνεργεία θα βρεθούν σε όλα τα hot points της πρωτεύουσας με ζωντανά ρεπορτάζ.

Από την αίθουσα σύνταξης της zougla.gr θα υπάρχει συνεχής ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων, τόσο των επισήμων από το Υπ. Εσωτερικών όσο και ανεπισήμων από το δίκτυο που συγκρότησε η ηλεκτρονική εφημερίδα, ώστε να διασφαλίζεται η ταχύτατη συλλογή και αναπαραγωγή των αποτελεσμάτων από όλες τις περιοχές της Επικράτειας.

Στο κεντρικό studio της τηλεόρασης της Ζούγκλας o Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα φιλοξενήσει πολιτικούς αλλά και μη πολιτικές προσωπικότητες που θα σχολιάζουν τις εξελίξεις.

Στις 19.00 θα μεταδοθεί το πρώτο exit poll. Αργότερα θα μεταδοθούν οι επόμενες προσεγγίσεις του εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θα αναμεταδίδουν την εκπομπή της zougla.gr είναι οι κάτωθι:

CHANNEL 9- ATTΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV – ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΛΕΣΒΟΣ – ΧΙΟΣ – ΣΑΜΟΣ
ENA CHAΝNEL – ΚΑΒΑΛΑ
ASTRA TV – ΒΟΛΟΣ
TV 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ
ΕΝΑ TV – ΛΑΜΙΑ
DELTA TV – ΕΒΡΟΣ
PATRA TV – ΑΧΑΪΑ
WEST CHANΝEL – ΚΟΖΑΝΗ
DION TV – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΙΕΡΙΑ
ΔΙΚΤΥΟ 1-ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΝΑΛΙ 4 – ΚΡΗΤΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ TV
LEPANTO TV – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
ΗΠΕΙΡΟΣ TV
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΥΡΓΟΣ
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η εκλογική βραδιά αναμένεται να είναι… μακρά αλλά και γεμάτη εκπλήξεις. Το εκλογικό τοπίο θυμίζει κινούμενη άμμο και η ρευστότητα είναι το μόνο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να περιγράψει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μαζί με τη zougla TV και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αυτό το πρωτόγνωρο, για την περίοδο της Μεταπολίτευσης, εκλογικό οδοιπορικό.

Μία νέα τηλεοπτική προσπάθεια αρχίζει, μία καινούργια δημοσιογραφική περιπέτεια βρίσκεται προ των πυλών.

Στις εγκαταστάσεις της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας επικρατεί πυρετός προετοιμασιών, με τα ειδικά συνεργεία να έχουν ξεκινήσει τις εργασίες τους εδώ και ημέρες για την κατασκευή υπερσύγχρονων studio, απ’ όπου θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο ο εκλογικός μαραθώνιος την Κυριακή 6η Μαΐου. Όλα είναι έτοιμα. Για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με σεβασμό στους τηλεθεατές.


(Οι εγκαταστάσεις της zougla.gr)

Tα στούντιο που θα φιλοξενήσουν τον εκλογικό μαραθώνιο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης