Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στις νέες τάσεις της εγχώριας σκηνής, που φιλοδοξεί να καταγράψει και να αναδείξει τις ανερχόμενες δυνάμεις στον χώρο της ελληνικής performance, έρχεται τον Μάιο στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέατρο, χορός, video art, music performance, πολυμεσικά θεάματα και αμαλγάματα σύγχρονης παραστατικής έκφρασης, βρίσκουν κοινό τόπο συνάντησης και δημιουργίας στις 4 σκηνές (Κεντρική, Πειραματική, Αυλή και Φουαγιέ) του φιλόξενου χώρου του Βοτανικού.

Από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου, οι ομάδες και οι καλλιτέχνες του Upcoming Festival Athens, θα παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους, θα διαγωνιστούν και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν 20 παραστάσεις τη νέα σεζόν στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής στο upcomingfestivalathens@gmail.com το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016! Η πρότασή σας, πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από μια συνοπτική ιδέα γύρω από τα concept που ετοιμάζετε, βιογραφικά στοιχεία των συντελεστών και φωτογραφικό ή/και βίντεο υλικό. Η τελική επιλογή των συμμετοχών θα ανακοινωθεί έως τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Θέατρο
Ακαδημία Πλάτωνος
Σπύρου Πάτση και Μαραθωνομάχων 8,
Βοτανικός (έναντι Λεωφόρου Αθηνών)
Τηλέφωνο: 2104830330

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης