Μετά τη Βαρκελώνη και την Ταραγόνα, η έκθεση φωτογραφίας «YoungMessiahsParadox» φιλοξενείται την Τετάρτη 19 Απριλίου στον χώρο του SpaceLab. 20 πορτραίτα παιδιών προσφύγων και ένα κρυμμένο στοιχείο που καλείται να υπενθυμίσει την ευθύνη του καθενός στην παρούσα συγκυρία του εγκλωβισμού χιλιάδων οικογενειών προσφύγων από τη Συρία στη χώρα μας.

Σκοπός της έκθεσης-ομιλίας η ευαισθητοποίηση σχετικά με το καίριο ζήτημα της επανένωσης οικογενειών προσφύγων και η ενίσχυση της δράσης της οργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ισπανικής οργάνωσης V x R (VolunteersforRefugees), με τη συμμετοχή της ομάδας των Παιδαγωγών της Αλληλεγγύης. Τις φωτογραφίες επιμελείται ο Αλέξης Τριανταφυλλίδης, κοινωνικός λειτουργός και κύριος ομιλητής ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ, κ. Γεώργιος Τσιάκαλος.

Η είσοδος είναι 3€ και είναι προαιρετική. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε οικογένειες προσφύγων που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την έκθεση-ομιλία ακολουθεί specialdjset από τους μουσικούς Northical, AvecBeats, Sensei, Orphanatic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/127237574481043/

Space Lab: https://www.facebook.com/spacelabSKG/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα e-mail: colabora@todosnecesitamosrefugio.com , alezik@hotmail.com
VxR( Volunteers for Refugees) : http://todosnecesitamosrefugio.com/

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ώρα έναρξης : 18.00

VxR ( Volunteers for Refugees)

SpaceLab , Mοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης