Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Λόγω της Πασχαλινής περιόδου ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ ανακοινώνει ότι δεν θα δοθούν οι παραστάσεις του «Επιθεωρητή» τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά από την Τετάρτη 8 Μαΐου τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες και μέχρι την Κυριακή 19 Μαΐου.

Σε μια μακρινή επαρχιακή πόλη της τσαρικής Ρωσίας, ο διοικητικός μηχανισμός του κράτους χαρακτηρίζεται από διαπλοκή, διαφθορά, απάτες και δωροδοκίες. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που υποδύεται τον Χλεστακώφ, μαζί με τον Γιώργο Αρμένη, που ενσαρκώνει τον Έπαρχο, την Αριέττα Μουτούση, τον Μιχάλη Μητρούση, τη Δανάη Σκιάδη, τον Θόδωρο Κατσαφάδο, τον Θανάση Κουρλαμπά και έξι ακόμα έξοχους ηθοποιούς παρουσιάζουν μια αιχμηρή κωμωδία καταστάσεων, που εξελίσσεται από σάτιρα της τσαρικής κοινωνίας σε σάτιρα της διαφθοράς χωρίς τόπο και χρόνο. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Σπύρος Α. Ευαγγελάτος.

Η ταυτότητα της παράστασης

Απόδοση-Σκηνοθεσία: Σπύρος Α. Ευαγγελάτος
Σκηνικά: Γιώργος Πάτσας
Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Μουσική: Γιάννης Αναστασόπουλος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Χριστιάννα Μαντζουράνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουν:
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Χλεστακώφ), Γιώργος Αρμένης (Έπαρχος), Αριέττα Μουτούση (Άννα), Μιχάλης Μητρούσης (Όσιπ), Δανάη Σκιάδη (Μαρία), Θοδωρής Κατσαφάδος (Αρτέμι), Γιώργος Ψυχογιός (Άμος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Σπέκιν), Θανάσης Δήμου (Μπομπτσίνσκι), Άγγελος Μπούρας (Ντομπτσίνσκι), Βαγγέλης Ψωμάς (Λούκα), Θωμάς Γκαγκάς (Γκαρσόνι, Β΄ έμπορος, Κορόμπκιν), Γιώργος Μπούγος (Αστυνομικός, Μίσκα, Α΄ έμπορος).

Παραστάσεις:
Τετάρτη στις 20.00, Πέμπτη στις 20.00, Παρασκευή στις 21.00, Σάββατο στις 18.00 & στις 21.00, Κυριακή στις 19.00.

Τιμές εισιτηρίων:
Τετάρτη & Σάββατο (λαϊκή απογευματινή) 15 ευρώ, Πέμπτη γενική είσοδος 18 ευρώ,
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10, 15, 20, 25 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
Θέατρο «Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9 -11), www.viva.gr, καταστήματα «Public»

Info: Θέατρο «Ακροπόλ», Ιπποκράτους 9 – 11, τηλ. 210.3643700

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης