Η καλοκαιρινή περιοδεία των Imam Baildi ξεκίνησε με μια μουσική γιορτή που είναι ακόμα στις σκέψεις όλων όσοι ήταν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 10 Ιουλίου.

Αψηφώντας τη ζέστη, τρεις χιλιάδες άνθρωποι χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως στους ρυθμούς των Imam και των καλεσμένων τους και αποθέωσαν την ανεπανάληπτη Μαίρη Λίντα. Ακολούθησαν 20 συναυλίες στην Ελλάδα και σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, μεταξύ αυτών το Sziget στη Βουδαπέστη και το Lowlands στην Ολλανδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O χειμώνας έχει μπει για τα καλά και οι Imam Baildi ήδη δοκιμάζουν νέες ιδέες για το χειμωνιάτικο «μενού» τους. Στις 23 Δεκεμβρίου θα κάνουν μια στάση για μία βραδιά στην «Ονειρογραφία» στη Βέροια, με αφορμή το party για τα πρώτα γενέθλια της μουσικής σκηνής, όπου θα μοιραστούν μερικές από τις καινούργιες τους συνταγές καθώς και τις αγαπημένες τους αλχημείες.

Ετοιμαστείτε για ένα live χορταστικό και καλοδουλεμένο, ικανό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012
Ονειρογραφία: Ιεραρχών 7, Βέροια
Τηλ. κρατήσεων: 697 171 7642
Ώρα έναρξης: 23.00
www.facebook.com/oneirografia || www.twitter.com/Oneirografia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης