Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες οι οποίες έχουν κάνει την καθημερινότητα της πλειοψηφίας αβάσταχτη, στα χθεσινά δέκατα γενέθλια του Ejekt festival, έδωσαν το παρόν χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι το γιόρτασαν μαζί με 2 από τις πιο αγαπημένες του ελληνικού κοινού μπάντες, τους Editors & τους Kasabian.

Αν και οι εποχές, που μεγάλη μερίδα του κοινού έπιανε στα χέρια της το συναυλιακό καλεντάρι και προγραμμάτιζε τι επιθυμούσε να δει, έχουν περάσει, παρόλα αυτά το Ejekt τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να φτιάχνει ιδιαίτερα ενδιαφέροντες μουσικούς συνδυασμούς στο πρόγραμμα του, ενώ το φεστιβάλ βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χθεσινή εμφάνιση των Βρετανών Editors και των Kasabian, που κυκλοφόρησαν και καινούργιο άλμπουμ το «48:13», σίγουρα αντάμειψε το κοινό. Τι και αν η σημερινή ημέρα είναι εργάσιμη, χιλιάδες κόσμου όλων των ηλικιών ήταν εκεί για να ζήσουν ένα συναυλιακό γεγονός γεμάτο ένταση και πάθος.

Οι post punk Editors, ήρθαν στην χώρα μας με τις βαλίτσες τους γεμάτες με αρκετά τραγούδια από το «The Weight of your Love» και μας ζέσταναν αρκετά πριν παραδώσουν την σκυτάλη στους πολύ αγαπημένους Kasabian των οποίων οι αποσκευές εκτός από τις μεγάλες και γνωστές επιτυχίες είχαν στο set list τους αρκετά κομμάτια από το καινούργιο τους άλμπουμ «48:13».

Το μόνο σίγουρο είναι, πως και οι δύο μπάντες κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους θαυμαστές τους, κάνοντας όλους όσους βρέθηκαν χθες το βράδυ στην Πλατεία Νερού, να τραγουδήσουν, να χοροπηδήσουν και να χορέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης