Η αξία της περιέργειας και της δημιουργικότητας αλλά και η σημασία της αυθεντικότητας θα λάμψουν μέσα από την οπτική οξυδέρκεια και την μεγάλη εμπειρία του θρυλικού σχεδιαστή, Μάικλ Γουλφ.

Ο οραματιστής σχεδιαστής, δημιουργικός σύμβουλος και ειδικός σε θέματα branding, Μάικλ Γουλφ, θα συνομιλήσει με την δημοσιογράφο, Ρέιτσελ Χάουαρντ, αλλά και με το κοινό, για την μεθοδολογία της δημιουργικής σκέψης, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Δευτέρα 17 Μαρτίου, στις 19.00 μμ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από προσδοκίες και προκαταλήψεις
Μέσα από την συζήτηση, η οποία εντάσσεται στον κύκλο «Design υπό Στέγη» και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση, ο Μάικλ Γουλφ θα επιχειρήσει να κάνει την παρουσία του χρήσιμη στην προσπάθεια για την αναδιοργάνωση και της δικής μας ταυτότητας. Άλλωστε, σε όλη την επαγγελματική του πορεία, παρακάμπτει προσδοκίες και προκαταλήψεις και καταφέρνει με την αντισυμβατική του σκέψη να στηρίξει επιχειρήσεις σε κρίση ταυτότητας.

Είναι συνιδρυτής της εταιρίας Wolff Olins, μίας από τις πιο εμβληματικές εταιρείες σχεδιασμού στον κόσμο, ενώ στη λίστα των πελατών του έχουν υπάρξει, μεταξύ άλλων, οι Apple Records, Audi, Citibank, Mothercare, Renault και Volkswagen. Είναι επισκέπτης Καθηγητής στο Central St. Martins του Λονδίνου και στο Cape Peninsula University of Technology του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Επίσης, είναι Senior Fellow στο Royal College of Art, μέλος της βρετανικής ακαδημίας Royal Designers for Industry και μόνιμος σύμβουλος επί θεμάτων σχεδιασμού της βρετανικής κυβέρνησης. Το πλήθος των τίτλων αναγνώρισης, που έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έρχεται να επιβεβαιώσει το βάθος του σεβασμού, που το έργο και η προσωπικότητά του έχουν εμφυσήσει στους συναδέλφους του, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Πληροφορίες
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Κεντρική Σκηνή: λεωφ. Συγγρού 107 – 109, Αθήνα, τηλ.: 210 9005800.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είσοδος δωρεάν με δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων ξεκινά μία ώρα πριν την εκδήλωση (τηρείται σειρά προτεραιότητας).
Άνετη και οικονομική στάθμευση εντός του κτηρίου της Στέγης (είσοδος από την οδό Λεοντίου), 5 ευρώ / 3 ώρες,
ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή: 08:00 – 01:00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης