Η μάχη για το διαγωνισμό του jumping fish (cosmote) συνεχίζεται, όπως γράφει ο Ορέστης Ντάντος.

«Χρειάζομαι την ψήφο σας για να ηχογραφήσω τα καινούρια μου τραγούδια τα οποία έτσι κι αλλιώς θα ξαναμοιραστώ μαζί σας. Δεν είναι τόσο ένας διαγωνισμός τραγουδιού όσο ένας τρόπος να συνεχίσω την προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη εποχή για μένα όπως και για όλους», καταλήγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, μοναχοπαίδι από όπου κι αν το δεις, ο Ορέστης Ντάντος βρήκε νωρίς την ησυχία στα ακουστικά και στα ηχεία και τώρα χορταίνει το στομάχι του κάνοντας μαθήματα μουσικής και την ψυχή του γράφοντας τραγούδια.

Από τα μουσικά σχολεία και τα ωδεία, πέρασε στο τμήμα Μουσικών Σπουδών και πλέον είναι καθηγητής μουσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα με τη διδασκαλία συνεχίζει να γράφει, να ηχογραφεί και να ερμηνεύει σε live εμφανίσεις τα «αστικά ηλεκτρικά» τραγούδια του, όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος.

Αποτελεί μοναδική παρουσία στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι αποκαλύπτοντας συνεχώς περισσότερες πτυχές του τραγουδοποιού που ζει μέσα του και καταφέρνει να αναιρεί κάθε του επιρροή με κάθε νέο του τραγούδι. Με βάση τον αφοπλιστικό του στίχο, υπόσχεται, πρώτα στον εαυτό του, πως θα συνεχίσει να ρίχνει μπουκάλια στον ωκεανό, ξανά και ξανά μέχρι να βρει το κάθε τραγούδι τον αποδέκτη του, μέχρι να καταφέρει να παρασύρει η απλότητα του τραγουδιού τον ακροατή στη συγκίνηση και την ειλικρίνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο του κομμάτι στον διαγωνισμό…

Τραγούδια του Ορέστη που ξεχώρισαν…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης